Kroppen sier ifra 🤸

Man har ofte dager man føler treningen går bedre enn andre dager, eller man føler seg mer sliten enn vanlig. Jeg tror det er viktig at man tar seg tid til å lytte til kroppen sin, og trener deretter.

Det går litt opp og ned innimellom og det er helt normalt. Jeg har ofte trent hardt en periode men så sier kroppen ifra på sin måte at man føler seg mer sliten og trøtt, da tror jeg man gjør lurt i å ta det roligere noen dager så man kommer i balanse igjen. Sånn har mange det og jeg tror det er ganske normalt. Jeg jobber selv mye nattevakter og kveldsvakter (i hjemmesykepleien) og merker at det stresser kroppen slik at jeg kan få hodepine og føler meg uopplagt. Da kan jeg ikke trene fullt så hardt som jeg ønsker. Og må ta en roligere trening. Da er yoga veldig bra. For man trener kroppen på en rolig måte, men samtidig er mange øvelser tunge og man må ha en viss styrke for å gjennomføre det. Bare i et rolig tempo.

Kosthold er også veldig viktig. Spiser man lite eller feil, så har det stort utslag på treningen. Jeg er nødt til å få i meg nok karbohydrater før en treningsøkt, og etter trening spiser jeg karbo og proteiner. Spiser man feil og ikke får i seg nok så gir det utslag på hvor mye man klarer å trene. Har jeg spist mye usundt en dag merker jeg det dagen etterpå også.. så det sitter i kroppen selv dagen derpå.

Akkurat nå sitter jeg her og skal snart trene. Har ikke helt bestemt meg for om jeg skal trene hjemme eller på treningssenteret. Må tenke litt over det mens jeg drikker kaffe🤣🤸👌

Men ønsker dere en god helg⭐🥳

#fitness #trening #kosthold #helse #yoga #meditasjon #fit #livet #kroppen

0

Skriv en ny kommentar